« Griefbusters steken de handen uit de mouwen»

Gepubliceerd op 05-07-2017

Als je een dierbare hebt verloren, kunnen de dagelijkse beslommeringen behoorlijk zwaar zijn. Stichting Griefbusters biedt praktische hulp. En ik help Griefbusters.

Een paar keer per jaar loop ik lieve, vakkundig en enthousiaste mensen tegen het lijf die mijn hulp als tekstschrijver goed kunnen gebruiken, maar (nog) geen budget hebben. Zoals de oprichters van Stichting Griefbusters.

Griefbusters is een stichting, opgericht door Annette Claassen en Inge Ophelders (New Mourning) en Tineke van Asseldonk (Praktijk Verliesbegeleiding). “We verloren allemaal een dierbare en helpen nu anderen met rouwen, verdriet verwerken en de draad weer oppakken. Wat onze cliënten nog misten is praktisch hulp met de dagelijkse beslommeringen. Daarom hebben we Stichting Griefbusters opgericht. Via Griefbusters brengen we vrijwilligers in contact met mensen die even wat extra hulp kunnen gebruiken. We zijn er voor jong en oud. Om te beginnen voor de bewoners van Meierijstad en omgeving.”

Ik vind dat sommige verhalen echt verteld moeten worden. Daarom schreef ik met veel plezier de webteksten voor Griefbusters.

1499254495f90e766503312b629b6c47959d563ec0.jpg